900 11 21 21

L-J 9:00 - 19:00
V 9:00 - 15:00

20 Inspectors de Treball de la Generalitat de Catalunya es formen en espais confinats

La Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya continua col·laborant amb la direcció general de la Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya, i forma 20 inspectors de treball en espais confinats

Noticia Cataluña
Fuente - Fundación Laboral de la Construcción

Novament, la Inspecció de Treball de la Generalitat de Catalunya ha format 20 inspectors de treball a les instal·lacions del Centre de Formació de Badalona de la Fundació Laboral de la Construcció.

La formació específica en espais confinats ha tingut com a objectiu que els inspectors de treball adquirissin coneixements en matèria preventiva de riscos laborals en activitats del sector de la construcció.

A la primera part de la jornada de formació teorico-pràctica es van tractar conceptes teòrics i es van visualitzar els principals equips tècnics necessaris per a la realització de treballs en aquests espais que comporten un especial risc.

Un cop finalitzada la primera part, els inspectors es van traslladar al Centre de Pràctiques Preventives (CPP) distribuïts en dos grups per poder realitzar pràctiques en un entorn equipat amb els mitjans i elements principals per facilitar l'aprenentatge pràctic en espais confinats.

Durant la jornada es van realitzar els següents exercicis pràctics:

  - Accés a l’espai confinat vertical de 9 metres d’alçada

  - Descens segur i rescat amb trípode d'emergència

  - Muntatge i ús d’equips de respiració autònoms

  - Accés a tub horitzontal de diàmetre 85 cms

Daniel Carreras, docent especialista de la Fundació Laboral en treballs en alçada i espais confinats i Jordi Delgado, responsable de PRL d'OHLA per a la zona nord-est, han estat els encarregats d'impartir aquesta formació als inspectors.

Les pràctiques al Centre de Pràctiques Preventives ajuden a tenir una visió real de l'execució dels treballs i de la importància de les mesures preventives que cal aplicar en aquest entorn de risc.

 

Ets el que Construeixes - Ets Fundació

Suscríbete gratis a nuestros boletines de noticias.

=

CLÁUSULA DE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable del tratamiento: FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN.
  • Finalidad del tratamiento: mantener al usuario informado sobre la actualidad de la FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN y del sector de la construcción.
  • Legitimación: consentimiento del interesado.
  • Destinatarios: Sus datos no van a ser cedidos a terceros, salvo que exista una obligación legal. Sólo podrán ser tratados por colaboradores de la FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN para la gestión de sus sitios web.
  • Derechos de los usuarios: ejercicio gratuito de derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento y portabilidad de los datos tal y como se describe en la información adicional. Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en el siguiente enlace.

He leído y acepto la política de protección de datos.

Para no volver a recibir el boletín puedes darte de baja AQUÍ