900 11 21 21

L-J 9:00 - 19:00
V 9:00 - 15:00

Esteve Freixas, nou president de la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya

El Consell Territorial de Catalunya de la Fundació Laboral de la Construcció ha elegit el seu nou president

New Cataluña
Fuente - Fundación Laboral de la Construcción

El passat 11 de gener va ser elegit el nou president de la Fundació Laboral de la Construcció de Catalunya, Esteve Freixas i Vilardell.

En la seva elecció, el nou president va felicitar i va agrair la dedicació i el treball realitzat per l'anterior president Josep Agusti i Ros, durant el seu mandat.

El nou president, assumeix aquest nou càrrec amb il·lusió, compromís i amb la voluntat de continuar amb el treball desenvolupat per la Fundació Laboral, amb més de 25 anys al servei del sector de la Construcció, perquè continuï sent una entitat de referència, treballant per al futur d'empreses i professionals del sector, a través dels seus centres de formació a Catalunya, mitjançant la formació, la seguretat i salut laboral, l'ocupació i la innovació.

Esteve Freixas, és fundador de l'empresa Freixas i Freixas, SA de Campllong, amb més de 40 anys d'experiència en el sector de la construcció.

Actualment i des de fa un any, és el president de la patronal del sector de la construcció a Girona, a l'organització, Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona (UEC).

La Fundació Laboral de la Construcció aposta un any més per la professionalització del sector a través d'una completa oferta formativa caracteritzada per la innovació i l'adaptació a les necessitats reals del mercat laboral. D'aquesta manera, l'entitat paritària llança, a través del seu portal cursosenconstruccion.com, noves convocatòries relacionades amb les matèries més demandades pels professionals de la construcció.

Davant l'actual situació de pandèmia, l'entitat paritària continua adaptant-se i apostant per noves metodologies en formació, com és la modalitat d'Aula Virtual, donant servei a empreses i treballadors i on formadors i alumnes intercanvien continguts en un entorn online.

Així mateix, compta amb 47 Certificats de Professionalitat en els seus Centres de formació de Badalona i Tarragona, tots ells homologats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Descobreix la teva Fundació

 

Subscribe free to our weekly newsletters .

=

CLÁUSULA DE PROTECCIÓN DE DATOS:

  • Responsable del tratamiento: FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN.
  • Finalidad del tratamiento: mantener al usuario informado sobre la actualidad de la FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN y del sector de la construcción.
  • Legitimación: consentimiento del interesado.
  • Destinatarios: Sus datos no van a ser cedidos a terceros, salvo que exista una obligación legal. Sólo podrán ser tratados por colaboradores de la FUNDACIÓN LABORAL DE LA CONSTRUCCIÓN para la gestión de sus sitios web.
  • Derechos de los usuarios: ejercicio gratuito de derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación del tratamiento y portabilidad de los datos tal y como se describe en la información adicional. Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en el siguiente enlace.

I read and accept the privacy policy

For not receive the newsletter you can unsubscribe HERE